Επίσκεψη Τζάκρη σε μεγάλες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Πατρών – Το απόγευμα σε εκδήλωση για την ενίσχυση της Βιομηχανίας

Τουλάχιστον τρεις μεγάλες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Πατρών θα επισκεφθεί η Υφυπουργός Οικονομίας , Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θεοδώρα Τζάκρη η οποία από ώρα σε ώρα φτάνει στην Πάτρα.

Η παρουσία της Υφυπουργού σε συνδυασμό με το φόβο των κυβερνητικών στελεχών να βρεθούν μπροστά σε διαμαρτυρόμενους πολίτες έχει κινητοποιήσει από το πρωί την τοπική αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Η κα. Τζάκρη πρόκειται να παρευρεθεί το απόγευμα  σε ενημερωτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ,  όπου θα παρουσιαστούν: 
H πρωτοβουλία του Φόρουμ  για τη Βιομηχανία,  της  Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού,
Τα  αποτελέσματα των εργασιών του στις οποίες συμμετείχαν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη  και
Η Πρόταση δράσεων για την ενίσχυση της Βιομηχανίας, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού  Σχεδιασμού για την επανεκκίνηση της  Οικονομίας που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής).

Επίσκεψη Τζάκρη σε μεγάλες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Πατρών – Το απόγευμα σε εκδήλωση για την ενίσχυση της Βιομηχανίας Επίσκεψη Τζάκρη σε μεγάλες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Πατρών – Το απόγευμα σε εκδήλωση για την ενίσχυση της Βιομηχανίας Reviewed by imerisios.gr on 12:06:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.