Συνάντηση Πελετίδη με τον Πρέσβη της Κούβας

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε χθες 23 Ιουνίου, ο  Πρέσβης της Κούβας κ. Osvaldo J. Cobacho Martinez με το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη μετά από αντίστοιχο αίτημα της Κουβανικής Πρεσβείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρέσβης της Κούβας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη χώρα του και στον αγώνα του κουβανικού λαού και της ηγεσίας του, να καταργηθεί το αμερικανικό εγκληματικό εμπάργκο που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα, ιδιαίτερα στη τροφοδοσία του νησιού. 
Ο  Δήμαρχος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ενημέρωσαν για τα μεγάλα προβλήματα, που καθημερινά οξύνονται από την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων και του κεφαλαίου. 
Αναφέρθηκαν στη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, που έχοντας στο επίκεντρο την ικανοποίηση των  αναγκών, εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να στηρίξει τις ανάγκες τους. Ειδική αναφορά έγινε στη μεγάλη πορεία αγώνα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα», και δόθηκε σαν αναμνηστικό το μπλουζάκι της πορείας. 
Από τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι σχέσεις αλληλεγγύης που συνδέουν τους δύο λαούς.

Συνάντηση Πελετίδη με τον Πρέσβη της Κούβας Συνάντηση Πελετίδη με τον Πρέσβη της Κούβας Reviewed by imerisios.gr on 4:37:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.