Κέφι και καλοκαιρινή διάθεση στην εκδήλωση του Άλματος Ζωής - Δείτε Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 η Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στο Κέντρο Διάκου.  Η προσέλευση
του κόσμου υπήρξε συγκινητική καθώς για μία ακόμη χρονιά συμπολίτισσες  και οι συμπολίτες μας με μεγάλη αναγνώριση στο έργο του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και απόλαυσαν μια όμορφη Καλοκαιρινή Βραδιά αγναντεύοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της πόλης μας. Στην εκδήλωση παραδόθηκαν στις νέες εκπαιδευμένες εθελόντριες του Συλλόγου, πιστοποιητικά και ταυτότητες νέας εθελόντριας. Ο Σύλλογος καλωσορίζει στο εθελοντικό δυναμικό του τις κυρίες: Ανδρουλιδάκη Αθανασία, Γουρζή Άννα, Ζαχαρή Κωνσταντίνα, Ιορδανίδη Στέλλα, Μπούτσικα Μαρία, Συρμή Βάσω και Χριστοπούλου Γεωργία, τους εύχεται καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο στήριξης της γυναίκας καρκίνου του μαστού, μέσα από το προσωπικό τους βίωμα.
Το κέφι και η καλοκαιρινή διάθεση πυροδοτήθηκαν από την μουσική επιμέλεια του Βασίλη Ακριβού που με τη μουσική του ξεσήκωσε τους συμμετέχοντες.  
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι. Ενημερώνει επίσης ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας συνεχίζουν να λειτουργούν καθημερινά για τους εξυπηρετούμενους μας.  
Κέφι και καλοκαιρινή διάθεση στην εκδήλωση του Άλματος Ζωής - Δείτε Φωτογραφίες Κέφι και καλοκαιρινή διάθεση στην εκδήλωση του Άλματος Ζωής - Δείτε Φωτογραφίες Reviewed by imerisios.gr on 10:24:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.