Δήλωση του Προέδρου της Νέας Πορείας- Νέας Ελλάδας Γιάννου Γραμματίδη για το BREXIT

Η Ευρώπη, η Μεγάλη Βρετανία αλλά και όλες οι χώρες πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά, όπου αν μη τι άλλο επιτάσσουν νηφαλιότητα, σοβαρότητα, ρεαλισμό, εξαιρετικά υπεύθυνη και έγκριτη ενημέρωση
και πάνω από όλα, ικανές ηγεσίες που θα δουν πέρα από το όποιο δικό τους περιοριστικό όφελος, θα θωρακίσουν το αύριο όλων μας από τον καταστροφικό λαϊκισμό και την δημαγωγία και θα συνθέσουν πολιτικές που απελευθερώνουν και ενδυναμώνουν την οικονομική ανάπτυξη παράλληλα με την κοινωνική πρόοδο, την ασφάλεια και την ευημερία.

Όλοι μας στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, άνθρωποι που δουλεύουμε, που συνεργαζόμαστε, που συνθέτουμε λύσεις και που είμαστε απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της ισοπέδωσης, γνωρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά τα δομικά προβλήματα και τις αδυναμίες της Ευρώπης, όπως βέβαια και όλα, όσα τόσα χρόνια, έχουμε πετύχει και κερδίσει στα πλαίσια της Ένωσης.

Αναμφίβολα όμως η σημερινή μέρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί θετική και να προσεγγισθεί επιδερμικά ή με την γνωστή επιπολαιότητα που μας χαρακτηρίζει συχνά στον τόπο μας απέναντι σε σύνθετα ζητήματα.

Από πλευράς μας, παρακολουθούμε με προσοχή τις διαρκείς εξελίξεις με στόχο την επεξεργασία ουσιαστικά χρήσιμων προτάσεων πολιτικής τόσο σε σχέση με τις όποιες οικονομικές επιπτώσεις για την χώρα μας, όσο και με τις ευρύτερες πολιτικές ισορροπίες που διαμορφώνονται.
Δήλωση του Προέδρου της Νέας Πορείας- Νέας Ελλάδας Γιάννου Γραμματίδη για το BREXIT Δήλωση του Προέδρου της Νέας Πορείας- Νέας Ελλάδας Γιάννου Γραμματίδη για το BREXIT Reviewed by imerisios.gr on 9:05:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.