Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια στέλνουν email να καθησυχάσουν τους Έλληνες Φοιτητές – Δείτε τι τους γράφουν

Σε επιχείρηση καθησυχασμού των ευρωπαίων φοιτητών τους επιδίδονται τις τελευταίες ώρες τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και την απόφαση των Βρετανών να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση
, όπως ήταν φυσικό αυξήθηκε η ανησυχία των νέων που σπουδάζουν στα βρετανικά πανεπιστήμια για τις συνέπειες που θα έχει η εξέλιξη αυτή στους ίδιους.
Χωρίς να ολιγωρήσουν, αρκετά πανεπιστήμια έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους σπουδαστές προκειμένου να τους καθησυχάσουν καθώς όπως υποστηρίζουν οι συνέπειες δεν θα επηρεάσουν άμεσα τους ήδη υπάρχοντες φοιτητές ενώ δεν τίθεται θέμα ανάλογης ανησυχίας και για τους νεοεισερχόμενους του επόμενου ακαδημαϊκού έτους.
Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έφτασαν στα email ελλήνων φοιτητών και  παρουσιάζει o imerisios.gr , φαίνεται ξεκάθαρα η έκπληξη για το αποτέλεσμα ενώ σημειώνεται η προσπάθεια των πανεπιστημίων να δείξουν την προθεσή τους να μην χαθούν στο μέλλον τα προνόμια και οι παροχές των ευρωπαίων φοιτητών.
Η βρετανική πανεπιστημιακή εκπαίδευση άλλωστε αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων και συναλλάγματος και σίγουρα οι εξελίξεις δεν θα την αφήσουν ανεπηρέαστη.
Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια στέλνουν email να καθησυχάσουν τους Έλληνες Φοιτητές – Δείτε τι τους γράφουν Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια στέλνουν email  να καθησυχάσουν τους Έλληνες Φοιτητές – Δείτε τι τους γράφουν Reviewed by imerisios.gr on 10:22:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.