Οι αθλητές-τριες Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών επέστρεψαν από τη Χίο και τα Junior αναχωρούν για Καλαμάτα

Επέστρεψαν από τη Χίο οι μικροί αθλητές, όπου είχαν μεταβεί για να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Χίου και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, από 18-22 Ιουνίου.

Το Πρωτάθλημα είχε δύσκολο και μεγάλο αγωνιστικό επίπεδο και συμμετείχαν πάνω από 250 σκάφη. Την καλύτερη επίδοση από τον Όμιλό μας πέτυχε ο Νικόλας Γεωργόπουλος, o οποίος εντάχτηκε στον Πανελλήνιο Αργυρό στόλο, κατακτώντας τη 40η θέση στο στόλο. Στον Πανελλήνιο Χάλκινο στόλο, την 1η θέση κατέκτησε ο Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος, την 11η ο Αναστάσης Μαρκεζίνης, την 18η θέση ο Γιάννος Σιώκος, την 26η ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, την 53η η Νικολίνα Καλογερή, την 58η θέση ο Δημήτρης Βλάχος, την 66η η Αθανασία Σιώκου και την 70η ο Σταύρος Τσαπάρας. 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά και τον προπονητή Θόδωρο Καλογερή για την αγωνιστικότητα, τη διάθεση και τη μαχητικότητα που επέδειξαν παρά τη μεγάλη κούραση από το πολύωρο ταξίδι και τα μεγάλα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν!!! 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή μας Λάμπρο Γεωργόπουλο, ο οποίος, αν και αθλητής Laser 4,7, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Optimist για να βοηθήσει συναισθηματικά την αποστολή και τους συνοδούς γονείς για όλη τη βοήθεια και συμπαράσταση στην αποστολή!!! 
Τέλος, ευχαριστούμε τους αθλητές Γιάννο Σιώκο και Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο, οι οποίοι με τον αγώνα τους στο Πανελλήνιο αποχαιρέτησαν την κατηγορία Optimist και μεταπηδούν στην κατηγορία Laser 4,7, για όλες τις χαρές, τις συγκινήσεις και τα τρόπαια που χάρισαν στον Όμιλο σε όλη τους την πορεία στα Optimist.

Από 26 έως 29/6, οι αθλητές Ιάσονας Ανδριόπουλος, Μάριος Γεωργόπουλος και Γεράσιμος Σταματίου-Κώνστας θα βρίσκονται στην Καλαμάτα για να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 11χρονων 2016, που συνδιοργανώνουν ο Ν.Ο. Καλαμάτας και ο ΝΑ.Σ.Κ. «ΑΙΟΛΟΣ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Οι αθλητές-τριες Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών επέστρεψαν από τη Χίο και τα Junior αναχωρούν για Καλαμάτα Οι αθλητές-τριες Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών επέστρεψαν από τη Χίο και τα Junior αναχωρούν για Καλαμάτα Reviewed by imerisios.gr on 10:53:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.