Θ. Παπαθεοδώρου: «Γραφειοκρατική τοποθέτηση» για «υπαρκτούς κινδύνους» στην Αιγιαλεία

Σχόλιο του Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, σχετικά με την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε ερώτησή του για τα προβλήματα στο Δήμο Αιγιαλείας εξαιτίας των εργασιών κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

«Τυπικά γραφειοκρατικές τοποθετήσεις συνιστούν την απάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στην ερώτηση μας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αιγιαλείας λόγω των εργασιών κατασκευής της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής. Όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται από το αρμόδιο Υπουργείο κανένα από τα προβλήματα που θίξαμε, αλλά δεν δίνεται απάντηση για την αλλαγή της λειτουργικότητας της περιοχής, το διπλασιασμό της ροής των υδάτων και τη διόγκωση της στάθμης των υφιστάμενων υδραυλάκων. Η αναγκαία πρόληψη των κινδύνων για την περιοχή παραμελείται, ενώ αυτοί οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί».

Θ. Παπαθεοδώρου: «Γραφειοκρατική τοποθέτηση» για «υπαρκτούς κινδύνους» στην Αιγιαλεία Θ. Παπαθεοδώρου: «Γραφειοκρατική τοποθέτηση» για «υπαρκτούς κινδύνους» στην Αιγιαλεία Reviewed by imerisios.gr on 4:20:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.