Γεμάτο το πρόγραμμα του Κώστα Σπαρτινού τις προηγούμενες ημέρες

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με τον Ανδρέα Ριζούλη, έδωσε το παρών και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγεΐκων, με κύρια θέματα το
«Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020», το οποίο ανέπτυξε ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης, και «Θεσμικά ζητήματα Συνεταιρισμών» το οποίο ανέπτυξε ο  Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, γεωπόνος.

Η συζήτηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι αγρότες της περιοχής συνεισέφεραν με προβληματισμούς και προτάσεις, αποδεικνύοντας πως έχουν και ιδέες και θέληση για να προχωρήσουν στο μέλλον της αγροτικής παραγωγής στις νέες συνθήκες.

Το Σάββατο, 30 Ιουλίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης της 73ης επετείου από τον βομβαρδισμό των χωριών Τρεχλό, Λαπάτα και Μάνεσι από τις δυνάμεις των Γερμανών κατακτητών. Ο βομβαρδισμός άφησε πίσω του 14 νεκρούς άμαχους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Ο Κώστας Σπαρτινός κατέθεσε στεφάνι στο Τρεχλό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, συζητήθηκαν αρκετά θέματα με τοπικούς παράγοντες καθώς και η ανάγκη ανάδειξης των σημείων ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με το Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Μιχάλη Σιδηρόπουλο πήγαν στα Καλάβρυτα, όπου συνεδρίασε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων. Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και το διάλογο ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 6-9 Οκτωβρίου.

Στα Καλάβρυτα επισκέφθηκαν το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, για το οποίο είχε νωρίτερα ο Κ. Σπαρτινός είχε συζητήσει με το Δήμαρχο κ. Λαζουρά τις δυνατότητες αναβάθμισής του. Επίσης, βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, όπου πραγματοποιείτο προγραμματισμένη συντήρηση στην ιστορική πρώτη ατμομηχανή του περίφημου «οδοντωτού», ΔΚ 8001, το σφύριγμα της οποίας πρόκειται να ακουστεί και πάλι σε κανονικό δρομολόγιο.

Γεμάτο το πρόγραμμα του Κώστα Σπαρτινού τις προηγούμενες ημέρες Γεμάτο το πρόγραμμα του Κώστα Σπαρτινού τις προηγούμενες ημέρες Reviewed by imerisios.gr on 9:14:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.