Ιάσονας Φωτήλα: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι η επιβολή φόρων – Αδιαφανείς οι διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες»

Παρέμβαση για την φορολόγηση αλλά και το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου ο Ιάσονας Φωτήλας.
Ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού τόνισε ότι «Ενώ φέτος τον Αύγουστο πληρώθηκαν 1 δις περισσότεροι φόροι από πέρυσι, κυρίως από τη μεσαία τάξη, υπάρχει έλλειμμα. Η κυβέρνηση δεν έχει οικονομική πολιτική με στόχο την ανάπτυξη: οι συντάξεις μειώθηκαν και θα συνεχίσουν να μειώνονται, ο ΕΝΦΙΑ αυξάνεται, κυρίως για τους «μη έχοντες», οι 100 δόσεις «τελείωσαν» και ο κόφτης πλησιάζει.
Όσον αφορά στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών «οι διαδικασίες είναι αδιαφανείς, δεν υπάρχει καμιά διεθνή πιστοποίηση και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: η κυβέρνηση δεν επιθυμεί αυτόνομα κανάλια.»


Ιάσονας Φωτήλα: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι η επιβολή φόρων – Αδιαφανείς οι διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες» Ιάσονας Φωτήλα: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι η επιβολή φόρων – Αδιαφανείς οι διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες» Reviewed by imerisios.gr on 9:53:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.