Συγχαρητήρια σε μαθητές και γονείς από την Έλενα Κονιδάρη για τις Πανελλαδικές

Τα συγχαρητήριά της και τις ευχές της προς τους επιτυχόντες και μη έδωσε με μήνυτμά της η Έλενα Κονιδάρη. Όπως σημείωσε:  «Θέλω να συγχαρώ τους επιτυχόντες  μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων
της Αχαΐας για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.
Οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους γονείς και τους ίδιους τους μαθητές σε όλα της τα επίπεδα της δύσκολης καθημερινότητας. Γεγονός που μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.
Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σε αυτό το νέο «ταξίδι» και ξεκίνημα στα μονοπάτια της γνώσης και των σημαντικών εμπειριών ζωής. 
Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους γονείς, που συμμετείχαν με αγάπη και αγωνία στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους. Αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα που βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά μας με αγάπη, φροντίδα, ξεπερνώντας κάθε αντικειμενική δυσκολία.
Σε όσους δεν τα καταφέρατε πρέπει να θυμάστε ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις. Σίγουρα θα παρουσιαστούν και άλλες ευκαιρίες για να αποδείξετε τί αξίζετε και να συνεχίσετε την προσπάθεια.»

Συγχαρητήρια σε μαθητές και γονείς από την Έλενα Κονιδάρη για τις Πανελλαδικές Συγχαρητήρια σε μαθητές και γονείς από την Έλενα Κονιδάρη για τις Πανελλαδικές Reviewed by imerisios.gr on 9:57:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.