Έλενα Κονιδάρη: «Μνημείο ανευθυνότητας» η κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολείο στο Λάππα

Με αφορμή τις εργασίες εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο δημοτικό διαμέρισμα Λάππα του Δήμου δυτικής Αχαΐας, η Έλενα Κονιδάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας η απόφαση ιδιωτικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να εγκαταστήσει κεραία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάππα, σε σημείο όμορο του Δημοτικού Σχολείου. Δηλαδή, δίπλα από σχολική μονάδα αλλά και πυκνοκατοιμημένη περιοχή, προγραμμάτισαν την λειτουργία εγκατάστασης εκπομπής ακτινοβολίας, δίχως να υπολογίσουν τους κινδύνους για δεκάδες παιδιά, ενώ παράλληλα εγκυμονούνται κίνδυνοι για όλους τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Οι αντιδράσεις των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος, ανέδειξαν το πρόβλημα και είμαι βέβαιη ότι θα ευαισθητοποιήσουν αρμοδίως. Ωστόσο χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση, που σε συνδυασμό και με τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες θα επαναφέρουν σε πρώτο πλάνο τη λογική έτσι ώστε στο τέλος να πρυτανεύσει το αίσθημα της ευθύνης προς όφελος της υγείας των κατοικων της περιοχής»

Έλενα Κονιδάρη: «Μνημείο ανευθυνότητας» η κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολείο στο Λάππα Έλενα Κονιδάρη: «Μνημείο ανευθυνότητας» η κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολείο στο Λάππα Reviewed by imerisios.gr on 9:51:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.