Ξεκινά ο «Μουσικός Σεπτέμβριος» στην Πολυφωνική

Αρχίζει στις 5 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα, το πρόγραμμα: ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’, που θα υλοποιηθεί από το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Το πρόγραμμα θα ισχύσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και θα αφορά σε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα, όλων των μουσικών οργάνων, με διδασκαλία από το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου του Οργανισμού.
Οι σπουδαστές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα [ανεξαρτήτως ηλικίας], μπορούν να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα σε ένα έως δύο διαφορετικά όργανα, που θα επιλέξουν κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο καθηγητή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από 5-30 Σεπτεμβρίου.
 Οι επιθυμούντες να παρακολουθήσουν το ΔΩΡΕΑΝ αυτό πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Οργανισμού [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248 κα Αθανασία Παπασταύρου], καθημερινά 10-1 π.μ. και 6-9 μ.μ., ώστε να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ξεκινά ο «Μουσικός Σεπτέμβριος» στην Πολυφωνική Ξεκινά ο «Μουσικός Σεπτέμβριος» στην Πολυφωνική Reviewed by imerisios.gr on 11:22:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.