Έναρξη Εγγραφών για την νέα χρονιά στο Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά την ανάδειξη και τη διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού. Νέες δράσεις και πλούσιες
δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα συμπεριλαμβάνονται στην νέα λυκειακή χρονιά. Θα λειτουργήσουν τμήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιού,οικοτεχνίας, χειροτεχνίας-ζωγραφικής, λαϊκού παραμυθιού και μουσικοκινητικής.

Στα πλαίσια της νέας λυκειακής χρονιάς 2016-2017 το ΛτΕ Πατρών ενημερώνει τους παλιούς και τους νέους μαθητές όλων των δραστηριοτήτων του ότι από Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6:00 έως και τις 8:00 μμ, στη Σατωβριάνδου 32 στον 1ο όροφο, ξεκινούν οι εγγραφές.
Το «Λύκειον των Ελληνίδων» για τη διδακτική χρονιά 2016-2017 θα λειτουργήσει τα τμήματα:
- Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες,
- Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού για γυναίκες και άνδρες,
- Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά,
- Λαϊκού Παραμυθιού για παιδιά
- Μουσικοκινητικής για παιδιά από 4 έως 7 χρονών.
- Οικοτεχνίας για γυναίκες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου, από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση lepatras@otenet.gr.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο www.lepatras.gr, το κανάλι στο youtube και τη σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο https://www.facebook.com/lepatras για να γνωρίσετε καλύτερα το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών». 
Έναρξη Εγγραφών για την νέα χρονιά στο Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών Έναρξη Εγγραφών για την νέα χρονιά στο Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών Reviewed by imerisios.gr on 10:56:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.