Ξεκινούν οι ακαδημίες της ΕΑΠ και προτρέπουν τα παιδιά να «Μπουν στο παιχνίδι»

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες αλλά και αυτός της επανόδου των μικρών αθλητών στα γήπεδα.

Οι ακαδημίες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Σκάκι και Πυγμαχίας της Ε.Α.Π θα λειτουργήσουν για άλλη μία χρονιά, με καινοτόμες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, έτοιμες να υποδεχθούν τα μικρά παιδιά για να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά των αγωνισμάτων της αρέσκειάς τους.
Η Ε.Α.Π.- μαζί με την οικογένεια και το σχολείο- θέλει να αποτελέσει ακόμη ένα τείχος προστασίας απέναντι στις μάστιγες της Εποχής μας και σας προσκαλεί να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στην μεγάλη μας Αθλητική Οικογένεια.
Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες, προφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν & να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής τους υγείας, μέσα από την αθλητική δραστηριότητα. 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και η έναρξη των ακαδημιών μας προσδιορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 π.μ. έως 13 μ.μ.
Πληροφορίες – εγγραφές : Κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Π. (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου) και στο τηλέφωνο 6989830287 κ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ

Ξεκινούν οι ακαδημίες της ΕΑΠ και προτρέπουν τα παιδιά να «Μπουν στο παιχνίδι» Ξεκινούν οι ακαδημίες της ΕΑΠ και προτρέπουν τα παιδιά να «Μπουν στο παιχνίδι» Reviewed by imerisios.gr on 12:24:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.