Χαμόγελα ευτυχίας στην βάφτιση του γιού της Aθηνάς Σουγλέρη – Ντυμένη με κομψό φόρεμα της νέας προσωπική της συλλογής η γνωστή εικαστικός

H Aθηνά Σουγλέρη μετά του συζύγου της, βάφτισε τον γιό της  και  παρουσίασε  το πρώτο  φόρεμα με ύφασμα  suGleri , το οποίο σχεδίασε η ίδια και έραψε ειδικά για την βάφτιση.

Η βάφτιση έγινε το  Σάββατο  27 Αυγούστου στο ιστορικό,  πανέμορφο  και καταπράσινο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου Ροδοδάφνης Αιγιαλείας , σε στενό φιλικό κύκλο σε συνδυασμό με διακοπές.
Το όνομα αυτού Ευάλιος –Γεώργιος. Το ζεύγος το επέλεξε ,  με την ευχή   να είναι γεμάτα φως από τον ήλιο (Ευάλιος) τα έργα του επί της γής (Γεώργιος-Γη+έργο) και προς τιμή του πατέρα της Αθηνάς, Γεώργιου Σουγλέρη.
Νονοί  ήταν η  αρχιτέκτονας Ναταλία Μαργαριτούλη και ο επιχειρηματίας Νίκος Δημόπουλος
Μετά την βάφτιση ακολούθησε γεύμα σε κτήμα του νονού στο Village Dimopoulos στην παραλία Άκολη-Άβυθος Αιγίου.
Να σημειωθεί ότι το το ύφασμα στο φόρεμα της Αθηνάς  Σουγλέρη , είναι εικαστικό , το έχει σχεδιάσει από έργα τέχνης της , τις γνωστές μινιατούρες suGleri.
Ο imerisios.gr  εύχεται στην οικογένεια και το μικρό Ευάλιο –Γεώργιο, υγεία, ευτυχία και ένα λαμπρό μέλλον!


Oι φωτογραφίες είναι του Κων/νου Αθανασόπουλου

Χαμόγελα ευτυχίας στην βάφτιση του γιού της Aθηνάς Σουγλέρη – Ντυμένη με κομψό φόρεμα της νέας προσωπική της συλλογής η γνωστή εικαστικός Χαμόγελα ευτυχίας στην βάφτιση του γιού της Aθηνάς Σουγλέρη – Ντυμένη με κομψό φόρεμα της νέας προσωπική της συλλογής η γνωστή εικαστικός Reviewed by imerisios.gr on 12:45:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.