Επαφές Σκούτα με παραγωγικούς φορείς του Αιγίου

Στο Αίγιο βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, Πάνος Σκούτας. Ο κ. Σκούτας προχώρησε
σε μια σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής. Στις συναντήσεις αυτές συμμετείχαν και οι Βουλευτές Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, συνεργάτιδα της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Αρχικά, ο Πάνος Σκούτας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Θαναση Παναγόπουλο, όπου ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν το δήμο Αιγίου, και συζήτησαν τις προοπτικές ανάπτυξης και επενδύσεων στην περιοχή.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Αιγίου (ΕΒΟ) με το διευθυντή του εργοστασίου κ. Μαντζαβίνο και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζόμενων. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις προοπτικές της εταιρίας στο σύνολο της και ειδικά για την ιδιαίτερα δυναμική μονάδα του Αιγίου. Αποτελεί στόχο της κυβέρνησης να ενισχυθεί και να διευρυνθεί ο ρόλος της ΕΑΣ στο σύνολο της και να αποτελέσει μοχλό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Αργότερα στο ξενοδοχείο Long Beach πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου κ. Τηλιγάδη και κ. Αναστασόπουλο, τον κ. Σπανό από το οινοποιείο Τετράμυθος και τον κ. Διαμαντόπουλο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Η συζήτηση αφορούσε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους τοπικούς φορείς και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία και παρακολούθηση τους ούτως ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό οι παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής.

Επαφές Σκούτα με παραγωγικούς φορείς του Αιγίου Επαφές Σκούτα με παραγωγικούς φορείς του Αιγίου Reviewed by imerisios.gr on 12:27:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.