Παρουσία Τσίπρα η παράδοση τμημάτων «Ολυμπίας» και «Ιόνιας Οδού» – Δείτε που θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή

Παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και του τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της «Ολυμπίας Οδού». 
Με την ευκαιρία της παρουσίας του,
ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί τα εργοτάξια κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αιτωλοακαρνανία για την παράδοση  της σήραγγας Κλόκοβας της «Ιόνιας Οδού».

Το  πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:
Παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Αρχαίας Κορίνθου-Κιάτου, μήκους 20 χιλιομέτρων, του πρώτου πλήρους τμήματος αυτοκινητοδρόμου του οδικού άξονα της «Ολυμπίας Οδού». Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΕΑ Κιάτου (16ο χλμ στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών) στις 11 πμ.
Παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιουκλάδου του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπίας Οδού»από τον ποταμό Δερβένι, μήκους 122 μέτρων. Η παράδοση των έργων στην κυκλοφορία θα γίνει από τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα,στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου (κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο) στη 1 μμ.
Επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών ολοκλήρωσης του έργουδιάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της «Ιόνιας Οδού», μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση. Ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας,θα επισκεφθεί το έργο από το σημείο εισόδου σηράγγων (περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας) στις 4 μμ.

Παρουσία Τσίπρα η παράδοση τμημάτων «Ολυμπίας» και «Ιόνιας Οδού» – Δείτε που θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή Παρουσία Τσίπρα η παράδοση τμημάτων «Ολυμπίας» και «Ιόνιας Οδού» – Δείτε που θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή Reviewed by imerisios.gr on 12:01:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.