Ξεκίνησε η λειτουργία της ειδικής μπάρας ΑμεΑ στην Πλαζ – Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν το ειδικό χειριστήριο

Τοποθετήθηκε σήμερα στο χώρο της πλαζ στην Αγυιά και ξεκίνησε τη λειτουργία του, ο μηχανισμός Seatrack για ΑμεΑ.

Τις εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας της ράμπας, παρακολούθησαν από κοντά ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης.
Η λειτουργία της ράμπας στην πλαζ, όπως και στην παραλία του Αγίου Βασιλείου, ήταν αίτημα των ΑμεΑ το οποίο ικανοποίησε ο Δήμος Πατρέων, μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος είπε ότι η εγκατάσταση Seatrack αποτελεί βασική αναγκαιότητα για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ και πως ο Δήμος δεσμεύεται να καλύψει, με τέτοια συστήματα, και άλλες παραλίες με υπόδειξη των ΑμεΑ.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ κ. Τουλγαρίδης τόνισε: «Σε χαλεπούς καιρούς, με δεδομένη και την υποχρηματοδότηση των δήμων, κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των ΑμεΑ. Τέτοιες κοινωνικές παροχές, είναι υποχρέωση της Πολιτείας να τις εξασφαλίζει, αλλά με την απουσία αυτής, επιβαρύνονται με επιπλέον δαπάνες οι δήμοι».
Ακόμη, ο κ. Τουλγαρίδης κάλεσε όσα ΑμεΑ δεν έχουν χειριστήριο για τη λειτουργία του Seatrack να σπεύσουν στον Κοινωνικό Οργανισμό ώστε να προμηθευτούν. 
Ξεκίνησε η λειτουργία της ειδικής μπάρας ΑμεΑ στην Πλαζ – Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν το ειδικό χειριστήριο Ξεκίνησε η λειτουργία της ειδικής μπάρας ΑμεΑ στην Πλαζ – Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν το ειδικό χειριστήριο Reviewed by imerisios.gr on 3:10:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.