Παναχαϊκή: Νίκησε την Αχαϊκή και «κερδίζει» τον κόσμο της

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε η Παναχαϊκή στην Κάτω Αχαΐα. Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη της Αχαϊκής στις λεπτομέρειες και παρουσιάστηκε με περισσότερες δυνάμεις και λύσεις μέχρι το φινάλε οπότε πέτυχε και το νικητήριο τέρμα στο 89΄ με τον Θύμιο Αργυρόπουλο.

Αρχηγός της Παναχαϊκής στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Κώστας Κωνσταντινίδης ενώ όπως γνωστοποιήθηκε θα είναι ο πρώτος αρχηγός των «κοκκινόμαυρων».  Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Φωτάκης, τρίτος ο Κώστας Χαλκιάς και τέταρτος ο Σήφης Λαμπρόπουλος. 

Πριν από την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της Αχαϊκής, Παναγιώτη Γκοτσόπουλου και του παλιού άσου των «κιτρινόμαυρων», Σπύρου Πίττα, που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή.

Αρκετός κόσμος πήγε από την Πάτρα χθες στην Κάτω Αχαΐα. Ξεχωριστό χρώμα πάντως έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί  της Παναχαϊκής που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για τους κοκκινόμαυρους.

Στο ημίχρονο η Αχαϊκή τίμησε τον Κώστα Κατσουράνη, την απονομή της πλακέτας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας της Κάτω Αχαϊας, Μάκης Σταματόπουλος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο υπεύθυνος του Δήμου Πατρέων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, Κώστας Καραγκούνης με τον Κώστα Χρυσανθόπουλο και τον Γιάννη Κοντοθεόδωρο. Λίγο πιο μακριά κάθονταν οι Τάκης Λαμπρόπουλος, Αντώνης Κουνάδης, Θόδωρος Πατρώνης, Δημήτρης Τσαούσογλου, Νίκος Ιωαννίδης.

AXΑΪΚΗ: Δρακόπουλος (76’ λ.τ. Δρόσος), Ντάζος, Δριμάλας (87’ Αναγνωστόπουλος), Μεντζελόπουλος, Παπαδόπουλος (76’ λ.τ. Πετρόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος (81’ Λιάκος), Αποστολόπουλος (87’ Στεφανόπουλος), Κωστούλας (69’ Μπίσα), Μενίκου (71΄Γεωργόπουλος), Πλαστουργός (59’ Καρράς). 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς (65’ Β. Σούλης), Στ. Σούλης, Λαμπρόπουλος, Πατάπης (65’ Πολυχρόνης) , Αργυρόπουλος, Βασιλείου (46’ Μπιτσάκος), Φωτάκης (65’ Σιαλμάς), Κωνσταντινίδης (65’ Λουμπαρδέας), Καθάριος (26’ Ελευθεριάδης), υπό δοκιμήν (70’ Χούσα), Μωραϊτης (65’ Δημητρίου).

Παναχαϊκή: Νίκησε την Αχαϊκή και «κερδίζει» τον κόσμο της Παναχαϊκή: Νίκησε την Αχαϊκή και «κερδίζει» τον κόσμο της Reviewed by imerisios.gr on 1:25:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.