«Έξωση» από το κλειστό της Αγυιάς για την Ομάδα Βόλεϊ της Παναχαϊκής

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποχαιρετά το κλειστό της Αγυιάς η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής: «Αύριο το πρωί στις 8 μαζεύουμε τα πράγματα μας από το γήπεδο της Αγυιάς  χωρίς καν να μας δοθεί η ευκαιρία να μείνουμε στον χώρο!!!! Αύριο το πρωί τελειώνει το ταξίδι στο γήπεδο μας από εκεί που ξεκινήσαμε!!!
Αύριο το πρωί χάνουμε το όπλο μας γι αυτό που μιλούσε όλη  ή Ελλάδα και δεν ήθελε καμιά ομάδα να μας αντιμετωπίζει εκεί... Ελπίζουμε η ερασιτεχνική να έχει ζυγίσει καλά τα πράγματα και με τα χρήματα που θα εισπράξει να κάνει έργα και να αναπτύξει τα υπόλοιπα τμήματα... Επίσης να μην έχει απώλειες από τις ακαδημίες της όπως είχαν και άλλες ομάδες που στο γήπεδο τους φιλοξενούσαν ξένα σωματεία για μερικές χιλιάδες ευρώ... Ελπίζουμε ο κόσμος μας να μας ακολουθήσει όπου και αν παίζουμε!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν τα παιχνίδια μας θα φεύγουν λεωφορεία έξω από την Αγυιά! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!! Προφητικό...»
«Έξωση» από το κλειστό της Αγυιάς για την Ομάδα Βόλεϊ της Παναχαϊκής «Έξωση»  από το κλειστό της Αγυιάς για την Ομάδα Βόλεϊ της Παναχαϊκής Reviewed by imerisios.gr on 9:42:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.