Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «SEATRAC» - Διευκρινήσεις για τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Τη χρήση της διάταξης αυτόνομης πρόσβασης στην θάλασσα, «SEATRAC», οι εξυπηρετούμενοι δύνανται να τη χρησιμοποιούν με το τηλεχειριστήριο που βρίσκεται στο φυλάκιο της Πλαζ με την βοήθεια του φύλακα των εγκαταστάσεων,
ο οποίος μετά την επίδειξη του Δελτίου στάθμευσης για ΑμεΑ, θα υποδεικνύει στους ωφελούμενους και τον κατάλληλο χώρο στάθμευσης μέσα στους χώρους του 5ου Θερινού ΚΔΑΠ στην ΠΛΑΖ της Αγυιάς.
     Οι ωφελούμενοι, που δεν διαθέτουν τηλεχειριστήριο και οι οποίοι θα ήθελαν, ωστόσο να το προμηθευτούν,   δύνανται να απευθυνθούν στα γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για να   το δανειστούν (δωρεάν),  υπογράφοντας πρωτόκολλο παραλαβής του χειριστηρίου και προσκομίζοντας τα κάτωθι  δικαιολογητικά:
α)  αντίγραφο της ταυτότητας  
β)  αντίγραφο πιστοποιητικού αναπηρίας.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα πνευματικών δικαιωμάτων και την εταιρεία του «SEATRAC» για την παραχώρηση στο Δήμο Πάτρας της δεύτερης διάταξης-μηχανήματος, που έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο μήνες στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «SEATRAC» - Διευκρινήσεις για τα άτομα με κινητικά προβλήματα Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «SEATRAC» - Διευκρινήσεις για τα  άτομα με κινητικά προβλήματα Reviewed by imerisios.gr on 1:52:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.