Δείτε Φωτογραφίες από τους Tiger Lillies - Ενθουσίασαν του Πατρινούς που γέμισαν το Αρχαίο Ωδείο

Εντυπωσίασαν οι Tiger Lillies το κοινό της Πάτρας, σε ένα κατάμεστο Ρωμαϊκό Ωδείο. Για πάνω από δύο ώρες ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις επιτυχίες της Edith Piaf αλλά και δικά τους γνωστά κομμάτια.
Παρουσίασαν τραγούδια από το άλμπουμ τους, “Madame Piaf”, νέες συνθέσεις εμπνευσμένες από την ανεπανάληπτη ερμηνεύτρια, το σπουργίτι της Γαλλίας, αλλά και διασκευές των γνωστότερων τραγουδιών της,  με το ιδιαίτερο alternative cabaret - gipsy swing ύφος του συγκροτήματος τραγουδισμένες στα αγγλικά. Ξεχώρισε η εντυπωσιακή φωνητική ερμηνεία του Martyn Jacques σε συνδιασμό με τους ιδιαίτερους ήχους της μπάντας και την μεταμοντέρνα vaudeville μπρεχτική ερμηνεία τους. Μετά το τέλος της συναυλίας για μία ώρα περίπου υπέγραφαν αυτόγραφα και έβγαζαν φωτογραφίες με το κοινό ενώ αργότερα έφαγαν στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, προσκεκλημένοι της ιδιοκτήτριας Βάσω Κοντεογεώργη.

Δείτε Φωτογραφίες από τους Tiger Lillies - Ενθουσίασαν του Πατρινούς που γέμισαν το Αρχαίο Ωδείο Δείτε Φωτογραφίες από τους Tiger Lillies - Ενθουσίασαν του Πατρινούς που γέμισαν το Αρχαίο Ωδείο Reviewed by imerisios.gr on 1:08:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.