ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Με αυτούς θα κατέβει κόντρα στην Αχαϊκή – Που θα προμηθευτείτε εισιτήρια του αγώνα

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα της Κυριακής με την Αχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.


Από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής παίχτες:

Κωνσταντινίδης, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Βρονταράς, Βλάχος, Αθανασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χαλκιάς, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς, Μακρυδημήτρης, Βασιλείου, Αδαμόπουλος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος &Γκίνο.
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Μπιτσάκος και Σούλης.

Η αποστολή της Παναχαϊκής με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο  θα καταλύσει απόψε από τις 7.30 στο ξενοδοχείο ΤΖΑΚΙ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Αχαϊκή

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται ότι εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα της Παναχαϊκής με την Αχαϊκή προπωλούνται στο κατάστημα ΚΕΛΛΑΡΙ (Μαιζώνος & Φιλοποίμενος) σήμερα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι εισιτήρια αξίας 10 ευρώ στον αυριανό αγώνα θα έχουν είσοδο από τη Θύρα 2 (Ρίτσου & Πατρών Κλάους) ενώ των 5 ευρώ θα έχουν είσοδο από τη Θύρα 3 (οδός Ρίτσου). Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικο.ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Με αυτούς θα κατέβει κόντρα στην Αχαϊκή – Που θα προμηθευτείτε εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Με αυτούς θα κατέβει κόντρα στην Αχαϊκή – Που θα προμηθευτείτε εισιτήρια του αγώνα Reviewed by imerisios.gr on 3:31:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.