Μικροί και μεγάλοι κάνουν γιόγκα στη Πάτρα

Το Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για τη χρονιά 2016 - 2017 Κουνταλίνι Γιόγκα για παιδιά με ένα δωρεάν ανοιχτό εργαστήριο την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 18:30


Η Γιόγκα είναι ένας ευχάριστος, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να γυμνάσουμε το σώμα μας και να ηρεμήσουμε το νου μας. Στη Γιόγκα κινούμε το σώμα μας εστιάζοντας στην αναπνοή μας. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να χαλαρώσουμε, να τεντωθούμε και να ακούσουμε την καρδιά μας. Η πρακτική που θα ακολουθήσουμε είναι εμπνευσμένη από την Κουνταλίνι Γιόγκα, όπου χρησιμοποιούμε την αναπνοή και την κίνηση για να αναπτύξουμε αυτογνωσία.
Τα μαθήματά μας είναι σχεδιασμένα για παιδιά και γονείς που θέλουν να αλληλεπιδράσουν μέσα από μια δημιουργική και ευχάριστη πρακτική. Μέσα από θεματικές όπως ο κήπος, η θάλασσα, οι κλασικές στάσεις της Γιόγκα μεταμορφώνονται σε παιχνίδι και μας διδάσκουν πώς μέσα από την κίνηση και την αναπνοή μπορούμε να αλλάξουμε τη διάθεσή μας.
Η Γιόγκα είναι μια προσωπική πρακτική που ανθίζει όσο την ασκεί κανείς, όπως ένας σπόρος μεγαλώνει σε ένα μεγάλο δέντρο. Ελάτε να φυτέψουμε μαζί αυτό το σπόρο!
Οι περισσότερες ασκήσεις είναι κατάλληλες για παιδιά με αναπηρία.

Και για ενήλικες

Το Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης σας ενημερώνει πως τα μαθήματα Κουνταλίνι Γιόγκα για ενήλικες για τη χρονιά 2016 – 2017 ξεκινούν με ένα δωρεάν ανοικτό εργαστήριο την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 19:45 – 21:15.

Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι η Γιόγκα της επίγνωσης. Η αρχέγονη αυτή πρακτική προσφέρει προσωπική ανάπτυξη, θεραπεία και διατήρηση της φυσικής και ψυχολογικής υγείας. Έμφαση δίνεται στην αναπνοή, το διαλογισμό, τις θέσεις των χεριών (μούντρας), την παραγωγή κωδικών ήχων (μάντρας) και την πνευματικότητα. Εξισορροπεί το ενδοκρινές σύστημα, ενισχύει το νευρικό σύστημα, διευρύνει την ικανότητα των πνευμόνων και καθαρίζει το αίμα. Δίνει τη δυνατότητα αυτοελέγχου μέσα από την αξιοποίηση της ενέργειας του νου και των συναισθημάτων. Διδάσκει έτσι έναν τρόπο σκέψης που ενδυναμώνει όποιον ασκείται συστηματικά στην πρακτική αυτή, ώστε να φτάνει το υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων του σε όλους τους τομείς και να επιτυγχάνει την ένωση (yoga = ένωση), την εναρμόνιση σώματος, νου, ψυχής.
Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε μορφή εκγύμνασης συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης | Μαιζώνος 16, Πάτρα

Υπεύθυνη εργαστηρίου:  Κωνστάντζα Satdeep Kaur Μανιατοπούλου
Κάθε Παρασκευή 19:45 - 21:15 
Πληροφορίες - Κρατήσεις Θέσεων: 2610 625530
Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Μικροί και μεγάλοι κάνουν γιόγκα στη Πάτρα Μικροί και μεγάλοι κάνουν γιόγκα στη Πάτρα Reviewed by imerisios.gr on 3:47:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.