Προβληματισμός για την αδράνεια του Ποταμιού – Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Πάτρας

Εμφανής είναι πλέον η αδράνεια της Τοπικής Οργάνωσης του Ποταμιού στην Πάτρα. Οι συνήθεις συγκεντρώσεις των φίλων και εθελοντών του κόμματος φαίνεται ότι ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον περασμένο Ιούνιο. 


Το γεγονός αυτό προκαλεί σίγουρα προβληματισμό στις τάξεις του κόμματος, αφού μέχρι πρότινος η Τοπική Οργάνωση ήταν από τις πλέον δραστήριες. Την υπάρχουσα κατάσταση περιπλέκει ακόμα περισσότερο η παραίτηση της Προέδρου, Ρούλας Μπάδα λίγες μέρες πριν, κάτι που στην ουσία σημαίνει ότι επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης είναι πλέον μόνο οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Έλενα Μενούνου.Την κατάσταση μάλιστα φαίνεται ότι γνωρίζουν και στην Σεβαστουπόλεως και παρά το γεγονός ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κίνηση κάλυψης της θέσης της κας Μπάδα, το επόμενο διάστημα αναμένονται να ληφθούν αποφάσεις για το θέμα.

Την αδράνεια πάντως την οποία βρίσκεται η Τοπική Οργάνωση του Ποταμιού φαίνεται ότι εντείνει και το γεγονός ότι αρκετά ενεργά τοπικά στελέχη δραστηριοποιούνται στα κεντρικά Όργανα του κόμματος. Δραστήρια μέλη του Ποταμιού όπως ο Δημήτρης Αβραμίδης, ο Απόστολος Υφαντής και ο Άγγελος Ρούβαλης (Αίγιο) στελεχώνουν την ΜΕ.ΣΥ.Α. ενώ στην Αξιολόγηση των Στελεχών  δραστηριοποιείται ο Γιάννης Λάζαρης.Προβληματισμός για την αδράνεια του Ποταμιού – Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Πάτρας Προβληματισμός για την αδράνεια του Ποταμιού – Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 10:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.