Έναρξη εργαστηρίων θεάτρου σκιών και παιδικής σκηνής στο Περί Σκιών

Το Περί Σκιών (Νόρμαν 18-20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα) το εργαστήρι καλλιτεχνικής και δημιουργικής έκφρασης για παιδιά που επιμελείται ο γνωστός
μας καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός ανοίγει τις πόρτες τους για την νέα σεζόν τη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα ενώ οι εγγραφές των εργαστηρίων παιδικής σκηνής και θεάτρου σκιών συνεχίζονται.
Το φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα στοχεύει στην δημιουργική θεατρική απασχόληση παιδιών ηλικίας από 31/2 χρονών και άνω και συνεχίζει δυναμικά με περισσότερα τμήματα ανά ηλικία και θεματικούς κύκλους. Οι λιλιπούτειοι φίλοι του Περί Σκιών θα γίνουν και φέτος πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, δεξιοτήτων, έκφρασης, ερμηνείας και δημιουργίας και για πρώτη φορά θα δημιουργηθεί ειδικό τμήμα για άτομα με ειδικές ικανότητες.
Μέσα από τη μίμηση, τους αυτοσχεδιασμούς, την υποκριτική, την φωνητική έκφραση, τα παιχνίδια ρόλων και τα θεατρικά παιχνίδια, βάζοντας σε προτεραιότητα τα εκφραστικά μέσα, το παιδί έρχεται σε επαφή με την λαϊκή τέχνη του θεάτρου σκιών. Καταφέρνει να ενισχύσει τη φαντασία του, να καλλιεργήσει δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας και να γίνει ένας μικρός καραγκιοζοπαίχτης δημιουργώντας τη δική του παράσταση και τα δικά του σενάρια.
Η επίσημη πρεμιέρα του νέου κύκλου εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα με παράσταση Καραγκιόζη από τον Χρήστο Πατρινό με πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Οι εγγραφές των εργαστηρίων παιδικής σκηνής και παραδοσιακού Καραγκιόζη συνεχίζονται. Πληροφορίες: 6977355402, 6945678310, 2610452320.


Έναρξη εργαστηρίων θεάτρου σκιών και παιδικής σκηνής στο Περί Σκιών Έναρξη εργαστηρίων θεάτρου σκιών και παιδικής σκηνής στο Περί Σκιών Reviewed by imerisios.gr on 7:59:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.