Προσλήψεις για τη στελέχωση του Ογκολογικού Ξενώνα – Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η τροποποίηση του προϋπολογισμού

Η στελέχωση με προσωπικό του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα» μέσω της τροποποίησης του ήδη εγκεκριμένου οικονομικού προϋπολογισμού για το 2016 του Ιδρύματος, εγκρίθηκε από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Η τροποποίηση γίνεται, όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη πρόσληψης πέντε (5) υπαλλήλων στον Ογκολογικό Ξενώνα και ειδικότερα 4 υπαλλήλων ΤΕ Νοσηλευτικής και ενός ακόμα ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού.
«Δυστυχώς η αυτόνομη, σωστή και εύρυθμη λειτουργία του αυτά τα τρία χρόνια δεν έχει επιτευχθεί, καθώς η έλλειψη προσωπικού πάντοτε αποτελούσε τροχοπέδη. Πλέον μπορούμε να πούμε, πως σε λίγο καιρό, το Ίδρυμα θα έχει προσωπικό για να μπορεί αυτόνομα, να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Όπως τόνισε, μοναδικός σκοπός της δημιουργίας του Ιδρύματος, από την αρχή, είναι για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η διαμονή και η σίτιση ογκολογικών ασθενών και πιθανόν των συνοδών τους, που υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.
«Ευελπιστούμε πως με την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών, όλα θα λειτουργούν σε σωστότερη βάση και θα μπορούν έτσι να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ασθενείς» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας.
Στην αρχή της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε τόσο στις επαφές που έχουν ήδη γίνει με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για το θέμα της Πατρών – Πύργου και οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, όπως επίσης για την εγκατάσταση των προσφύγων στην περιοχή του Ρίου και για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τις καταστροφές της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε για μία ακόμη φορά την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και ιδίως την Αιτωλοακαρνανία.

Προσλήψεις για τη στελέχωση του Ογκολογικού Ξενώνα – Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η τροποποίηση του προϋπολογισμού Προσλήψεις για τη στελέχωση του Ογκολογικού Ξενώνα – Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η τροποποίηση του προϋπολογισμού Reviewed by imerisios.gr on 10:02:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.