«Διαξιφισμός» Παπαθεοδώρου – Τόσκα για τη στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας - Προσωπικό «επιπλέον του προβλεπομένου» λέει ο Υπουργός!

Για αοριστολογία κατηγορεί τον αρμόδιο Υπουργό ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου με αφορμή την απάντηση του κ. Τόσκα σε ερώτηση για την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.
Όπως τονίζει ο αχαιός βουλευτής, «Καμία ουσιαστική απάντηση δεν λάβαμε στα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουμε στην ερώτηση μας σχετικά με την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Ο κ. Υπουργός αρκείται να απαντήσει ότι στη Διεύθυνση τοποθετήθηκε «αξιόλογος» αριθμός προσωπικού, «επιπλέον του προβλεπομένου»!! Οι πολίτες της Αχαΐας, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. μπορούν να κρίνουν την αλήθεια των απαντήσεων του κ. Υπουργού, όπως και την απήχησή τους στην καθημερινότητά τους.»
Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαου Τόσκα:«Διαξιφισμός» Παπαθεοδώρου – Τόσκα για τη στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας - Προσωπικό «επιπλέον του προβλεπομένου» λέει ο Υπουργός! «Διαξιφισμός» Παπαθεοδώρου – Τόσκα για τη στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας -  Προσωπικό «επιπλέον του προβλεπομένου» λέει ο Υπουργός! Reviewed by imerisios.gr on 3:05:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.