Σύσκεψη με την Σία Αναγνωστοπούλου στο Εργατοϋπαλληλικοό Κέντρο Πάτρας για το ΤΕΙ Πύργου

Κατόπιν αιτήματος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας πραγματοποιήθηκε χτες 25 Οκτώβρη και ώρα 14:00 μ.μ. Τριμερής Σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας με την Αναπληρώτρια Υπουργό, κα Σία Αναγνωστοπούλου.

Συμμετείχαν η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο Γεν. Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πύργου, κος Γιάννης Δένδρας, ο Γεν. Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κος Χρήστος Διαμαντόπουλος, το Προεδρείο του Συλλόγου Εκτάκτων Εκπαιδευτικών ΑΡΤΙΝ ΔΑΝΕΛΛΙΑΝ, οι εκπαιδευτές του ΤΕΙ Πύργου, κα Κατερίνα Αλεξοπούλου και κος Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, καθώς και η Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΡΤΙΝ ΔΑΝΕΛΛΙΑΝ, κα Νότα Δροσοπούλου, για το θέμα εξαίρεσης και συρρίκνωσης καθηκόντων τριών εκπαιδευτών του ΤΕΙ Πύργου.
Η Υπουργός απηύθυνε αυστηρή σύσταση προς την Πρόεδρο του ΤΕΙ Πύργου, κα Αναστασία Ζαφειροπούλου, καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, κο Βασίλη Τριανταφύλλου, διότι υπερέβησαν των καθηκόντων τους και δεν υλοποιούν τα προβλεπόμενα.
Η Υπουργός διαμηνύει αυστηρώς προκειμένου να τηρούνται οι Νόμοι και ο Κώδικας Δεοντολογίας μεταξύ των συναδέλφων και να μην φτάνουν να επιλύονται τέτοια θέματα σε επίπεδα Υπουργείου.  

Σύσκεψη με την Σία Αναγνωστοπούλου στο Εργατοϋπαλληλικοό Κέντρο Πάτρας για το ΤΕΙ Πύργου Σύσκεψη με την Σία Αναγνωστοπούλου στο Εργατοϋπαλληλικοό Κέντρο Πάτρας για το ΤΕΙ Πύργου Reviewed by imerisios.gr on 12:59:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.