Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι Απόλλωνα - Προμηθέας - Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BasketLeague 2016-17 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Προμηθέα Πατρών.


Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016(17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 10,00 ευρώ, στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 12,00 ευρώ και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ. 
Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά και εισιτήρια ανεργίας που θα κοστίζουν  5,00 ευρώ. 
Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει. 

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι Απόλλωνα - Προμηθέας - Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι Απόλλωνα - Προμηθέας  - Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων Reviewed by imerisios.gr on 9:59:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.