Πως η Όλγα Κεφαλογιάννη έβαλε στα ταμεία της ΝΔ, 14.000 ευρώ σε ένα βράδυ

14.000 ευρώ σε ένα βράδυ κατάφερε να βγάλει η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάνν, τα οποία πήγαν στα ταμεία της ΝΔ, μιλώντας στη Λάρισα. Η βουλευτής στο πλαίσιο της περιοδείας στην περιοχή, οργάνωσε συνεστίαση με εισιτήριο 20 ευρώ και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.


Όπως γράφει ο «Βηματοδότης»:

«Αν μη τι άλλο, η Ολγα Κεφαλογιάννη (φωτογραφία) έβαλε λεφτά στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας. Οσοι πήγαν να την ακούσουν και να συνφάγουν το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, στον πολυχώρο (για δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων) «Αστέρας», πλήρωσαν εισιτήριο 20 ευρώ.

Και πήγαν πολλοί, κάπου 700 άτομα (698 για την ακρίβεια), οι οποίοι μάλιστα, μαθαίνω, προπλήρωσαν το εισιτήριό τους στη Νομαρχιακή προκειμένου να βρουν καρέκλα.

Εκλεισαν δηλαδή θέσεις, δύο εβδομάδες νωρίτερα, για να δουν από κοντά την Ολγα.

Και αυτή έκανε εμφάνιση ηγετική.

Με total black ντύσιμο και μαύρες μπότες, συμβουλευόμενη συνεχώς το σημείωμα που είχε μπροστά της και χειροκροτούμενη διαρκώς, επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά εναντίον του Αλ. Τσίπρα.

Είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μία κοινωνική ομάδα που να μην εξαπατήθηκε από τον Πρωθυπουργό. Υποσχέθηκε κατώτατο εγγυημένο εισόδημα, ανέφερε ότι με το δημοψήφισμα που επιχείρησε ο κ. Τσίπρας κινδύνευσε η βασική επιλογή του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Ευρώπη και εν συνεχεία επιτέθηκε και εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τον ότι αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Στο τέλος, έβγαλε... selfies. Μέτρησαν 698 selfies μέσα σε μία ώρα. Ούτε καν την άφησαν να γευτεί το ψητό κοτόπουλο που της είχαν ετοιμάσει για δείπνο από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό της.

Την Κυριακή εγκαινίασε τα τοπικά γραφεία της ΝΔ και χωρίς καθυστέρηση αναχώρησε για μια νέα εμφάνιση (με εισιτήριο ή χωρίς) στα Τρίκαλα.»
Πως η Όλγα Κεφαλογιάννη έβαλε στα ταμεία της ΝΔ, 14.000 ευρώ σε ένα βράδυ Πως η Όλγα Κεφαλογιάννη έβαλε στα ταμεία της ΝΔ, 14.000 ευρώ σε ένα βράδυ Reviewed by imerisios.gr on 7:57:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.