Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη «Δεν χωρούν διασπαστικές κινήσεις και προσωπικές στρατηγικές» - Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας

Ανακοίνωση προς κάθε κατεύθυνση με στόχο «το εγώ να μπει κάτω από το εμείς» εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας. Όπως αναφέρει:

«Σε μια χρονική στιγμή που πολλοί θα ήθελαν το ΠΑΣΟΚ να καταρρέει και να σέρνεται στην αυλή του Μητσοτάκη ή να γίνεται ουρά του Σύριζα, όλα τα μέλη της  δημοκρατικής συμπαράταξης γνωρίζουμε  πως απαιτείται ενότητα, ομόνοια και συσπείρωση.
Στην αυτόνομη πορεία που έχει επιλέξει το ΠΑΣΟΚ δεν χωράνε κινήσεις διχασμού και απαξιωτικές δηλώσεις.
Η αλήθεια είναι πως το ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα βρεθεί στην αυλή του οποιουδήποτε. Ερχόμαστε από μακριά και θα πάμε ακόμα μακρύτερα. Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ είναι ενότητα, ανασυγκρότηση διεύρυνση και αυξημένη κοινωνική διείσδυση προκειμένου στις επόμενες εκλογές η ΔΗ.ΣΥ  να αποτελέσει τον καταλύτη στις πολιτικές εξελίξεις. Η δημιουργία μιας σοβαρής προοδευτικής παράταξης  είναι ζήτημα αδιαπραγμάτευτο, καθώς έρχεται να εκφράσει την κοινωνία, η οποία απαιτεί μια εναλλακτική λύση στον μικρό αποτυχημένο δικομματισμό που προσπαθούν να δημιουργήσουν  το ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Σε αυτό το σχέδιο είναι σαφές πως δεν χωρούν διασπαστικές κινήσεις και προσωπικές στρατηγικές. Θα το υπηρετήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι από όποιο μετερίζι και αν βρισκόμαστε.
Το εγώ σύντροφοι  πρέπει να μπει κάτω από το εμείς. Το ΠΑΣΟΚ ιστορικά μπορεί να ανέδειξε μεγάλες προσωπικότητες, αλλά κυρίως ανέδειξε σε πρωταγωνιστή το λαϊκό και καθημερινό αγωνιστή. Αυτό πρέπει να κάνουμε και σήμερα.»

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη «Δεν χωρούν διασπαστικές κινήσεις και προσωπικές στρατηγικές» - Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη «Δεν χωρούν διασπαστικές κινήσεις και προσωπικές στρατηγικές» - Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Reviewed by imerisios.gr on 8:07:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.