Αυτά τα Χριστούγεννα η Πάτρα έχει το δικό της Μαγικό Χωριό!

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, μαγική κάθε χρόνο για μικρούς και μεγάλους, είναι πλέον εδώ! Τα φετινά Χριστούγεννα στην Πάτρα, κρύβουν μία έκπληξη που θα αλλάξει μια και για πάντα τον εορτασμό τους. Και αυτό διότι, το Μαγικό Χωριό είναι εδώ!

Σε μία έκταση 20 στρεμμάτων στον χώρο της Πατραϊκής Οινοποιίας (Ανθείας 38), δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με μεράκι και εμπειρία, μία παραμυθένια πολιτεία, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην Πάτρα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της χώρας!
Δεκάδες, ειδικά διαμορφωμένοι, κλειστοί και ανοιχτοί χώροι, θα φιλοξενήσουν για όλη την περίοδο των εορτών (3 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου) πολυάριθμα events, εκληλώσεις και δράσεις που θα εντυπωσιάσουν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους μας φίλους!
Ένα είναι σίγουρο. Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι θα είναι στο Μαγικό Χωριό! 
Ο Άη Βασίλης και το εργαστήριο των ξωτικών, η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, τα τρία γουρουνάκια, η Πεντάμορφη και το τέρας, ολόκληρη Παραμυθούπολη, το φεγγάρι και τα αστέρια, ο Καραγκιόζης, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ο καστανάς, αμέτρητα παιχνίδια, απίστευτα δώρα, εκατοντάδες στολίδια και όλη η μαγεία των Χριστουγέννων είναι στο Μαγικό Χωριό!


Αυτά τα Χριστούγεννα η Πάτρα έχει το δικό της Μαγικό Χωριό! Αυτά τα Χριστούγεννα η Πάτρα έχει το δικό της Μαγικό Χωριό! Reviewed by imerisios.gr on 1:08:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.