Πώς θα προστατευθείτε από Τραπεζικά δάνεια – Τρόποι ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις – Ημερίδα από το Επιμελητήριο Αχαΐας

Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Αχαΐας. Η ημερίδα έχει θέμα « Δάνεια - Τράπεζες : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις »
και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαϊας
. Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: 
1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη - Νόμος Δένδια - Νόμος Σταθάκη
 7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
 8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.
Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα μέτρα των σχετικών νόμων που έχουν ψηφισθεί για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας - προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις. Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.
Ομιλητές - εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Δημούση Αναστασία, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.
Η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιμελητήριο Αχαΐας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.PNegotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στον παρακάτω σύνδεσμο vpnegotiations.gr/vp ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504.
Πώς θα προστατευθείτε από Τραπεζικά δάνεια – Τρόποι ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις – Ημερίδα από το Επιμελητήριο Αχαΐας Πώς θα προστατευθείτε από Τραπεζικά δάνεια – Τρόποι ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις – Ημερίδα από το Επιμελητήριο Αχαΐας Reviewed by imerisios.gr on 9:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.