«Η Απολυμένη»: Ο θεατρικός μονόλογος με την Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στο Επίκεντρο+

Το κοινό της Πάτρας έχει μάθει να χειροκροτεί τις καλές παραστάσεις. Για αυτό, μετά από τις παραστάσεις του Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Διδασκάλου επανέρχεται στην σκηνή του Επίκεντρο+  τη Δευτέρα 28 &Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 9:30μ.μ. για αυτούς που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο και που ήταν πολλοί.

Μετά την τεράστια επιτυχία του έργου «Η πόρνη από πάνω» η Κατερίνα Διδασκάλου αυτή τη φορά υποδύεται μια δημοσιογράφο την Μαριέτα που εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια. Και μια μέρα απολύεται… Όλες οι «πόρτες» κλείνουν, το τηλέφωνο σιωπά.
Η Μαριέτα ολομόναχη, χωρίς στήριξη από πουθενά, αγωνίζεται να επιβιώσει. Καθώς η μοναξιά και η πείνα την κυκλώνουν, συνειδητοποιεί πως πριν απολυθεί από τη δουλειά της ήταν απολυμένη από τον ίδιο της τον εαυτό, από την ίδια της την ζωή που την διέσχισε σαν υπνοβάτρια χωρίς να γνωρίζει ποιά είναι, τι θέλει, τι πραγματικά έχει ανάγκη. Και τότε όλα αλλάζουν.
Ταυτότητα παράστασης:
Παίζει: Κατερίνα Διδασκάλου 
Σκηνοθεσία : Κώστας Γάκης
Σκηνικά. Κοστούμια : Ματίνα Μέγκλα
Φωτισμοί : Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Μουσική : Κώστας Γάκης
Βοηθός σκηνοθέτη : Μαρία Παπαφωτίου
Φωτογραφίες : Νίκος Καρανικόλας
Παραστάσεις: Δευτέρα – Τρίτη 28 & 29 Νοεμβρίου 2016
Ώρα: 9.30 μμ.
Τιμή εισιτηρίου: 14 ευρώ – Προπώληση 12 ευρώ
Φοιτητικά - ανέργων: 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 1 :30’ χωρίς διάλειμμα
Πληροφορίες - κρατήσεις 2610 46 10 50 

«Η Απολυμένη»: Ο θεατρικός μονόλογος με την Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στο Επίκεντρο+ «Η Απολυμένη»: Ο θεατρικός μονόλογος με την Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στο Επίκεντρο+ Reviewed by imerisios.gr on 9:18:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.