Προβοκάτσια καταγγέλλει η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη – Εμπόδισαν την Ουρανία να καταθέσει στεφάνι στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου

Προβοκάτσια εναντίον της εκπροσώπου της καταγγέλλει ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη. Όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή της: 

«Η προβοκάτσια που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος της αντιπροσωπείας της ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη που με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Ουρανία Μπίρμπα προσπάθησε να καταθέσει στεφάνι τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου εκθέτει τους εμπνευστές της ανεπανόρθωτα.
Ποιοι είναι άραγε αυτοί που εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνου από τη δημοτική παράταξη ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη;
Ποιος τους έχρισε «ιδιοκτήτες» του Πολυτεχνείου και των νεκρών του;
Ποιος τους έμαθε ότι οι προπηλακισμοί αγωνιστών καταξιώνουν την αριστεροσύνη τους και τους λαϊκούς αγώνες;
Η Πατραϊκή κοινωνία μπορεί να κρίνει, γιατί όλοι εμείς είμαστε γνωστοί και για το παρελθόν και για το παρόν μας. Σε κανέναν δεν χαρίζουμε τους αγώνες μας. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι οι τραμπουκισμοί ήταν πάντα φασιστικές μέθοδοι και καμιά σχέση δεν είχαν ούτε έχουν ούτε με τη δημοκρατία ούτε με την Αριστερά. Η Αριστερά έχει αποδείξει ότι η δημοκρατία, η ελευθερία και ο πλουραλισμός των απόψεων αποτελούν τους θεμέλιους λίθους του αξιακού της συστήματος. Χωρίς αυτά, ο δρόμος για την περιθωριοποίηση και τον αυταρχισμό είναι προγεγραμμένος και αναπόδραστος.
Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα βγουν από το πολιτικό και ιδεολογικό περιθώριο με τραμπούκικες πράξεις που τους φέρνουν στα πρωτοσέλιδα για ένα πεντάλεπτο.
Από την πλευρά μας δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό της αντιπαράθεσης δυνάμεων. Θα επιμείνουμε με τον σταθερό μας αγώνα για ένα Πολυτεχνείο, ορόσημο της αγωνιζόμενης κοινωνίας, για μια Αριστερά που ενώνει και δεν διχάζει.»

Προβοκάτσια καταγγέλλει η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη – Εμπόδισαν την Ουρανία να καταθέσει στεφάνι στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου Προβοκάτσια καταγγέλλει η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη – Εμπόδισαν την Ουρανία να καταθέσει στεφάνι στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου Reviewed by imerisios.gr on 3:43:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.