Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος στο Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης

Το Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης σας ενημερώνει πως τα μαθήματα Κουνταλίνι Γιόγκα για ενήλικες για τη χρονιά 2016 – 2017 συνεχίζονται, κάθε Παρασκευή 19.30 – 21.00.


Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι η Γιόγκα της επίγνωσης. Η αρχέγονη αυτή πρακτική προσφέρει προσωπική ανάπτυξη, θεραπεία και διατήρηση της φυσικής και ψυχολογικής υγείας. Έμφαση δίνεται στην αναπνοή, το διαλογισμό, τις θέσεις των χεριών (μούντρας), την παραγωγή κωδικών ήχων (μάντρας) και την πνευματικότητα. Εξισορροπεί το ενδοκρινές σύστημα, ενισχύει το νευρικό σύστημα, διευρύνει την ικανότητα των πνευμόνων και καθαρίζει το αίμα. Δίνει τη δυνατότητα αυτοελέγχου μέσα από την αξιοποίηση της ενέργειας του νου και των συναισθημάτων. Διδάσκει έτσι έναν τρόπο σκέψης που ενδυναμώνει όποιον ασκείται συστηματικά στην πρακτική αυτή, ώστε να φτάνει το υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων του σε όλους τους τομείς και να επιτυγχάνει την ένωση (yoga = ένωση), την εναρμόνιση σώματος, νου, ψυχής.
Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος:
04 Νοεμβρίου Κρίγια για το έντερο
11 Νοεμβρίου Κρίγια για τα νεφρά
18 Νοεμβρίου Κρίγια για το συκώτι
25 Νοεμβρίου Κρίγια για τους πνεύμονες
09 Δεκεμβρίου Κρίγια για τον εγκέφαλο
Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε μορφή εκγύμνασης συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Murmur Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Αυτοσχεδιασμού | Μαιζώνος 16, Πάτρα

Υπεύθυνη εργαστηρίου:  Κωνστάντζα Satdeep Kaur Μανιατοπούλου
Κάθε Παρασκευή 19.30 – 21.00
Πληροφορίες - Κρατήσεις Θέσεων: 2610 625530
Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος στο Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης Σειρά μαθημάτων Κουνταλίνι Γίογκα για τα ζωτικά όργανα του σώματος στο Εργαστήρι Μουσικής Εμπειρίας και Μάθησης Reviewed by imerisios.gr on 2:31:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.