Παρουσιάζεται η πρώτη ποιητική συλλογή της Πηνελόπης Τσούνη με τίτλο "Αντιθέσεις"

Τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 στις 7:30 μ.μ. στην Πάτρα στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου και Ζαΐμη) θα γίνει η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Πηνελόπης Τσούνη με τον τίτλο "Αντιθέσεις". Η συλλογή αυτή κυκλοφορεί από τις "Αχαϊκές Εκδόσεις".


Συναισθήματα, σκέψεις και αναμνήσεις ξετυλίγονται σε μια δίγλωσση (ελληνικά και γερμανικά) έκδοση. Θέματα από την καθημερινότητα, την κοινωνία και την πολιτική, σημερινές εικόνες, αλλά και στιγμές άλλων εποχών συνυπάρχουν άλλοτε σε πλήρη αρμονία και άλλοτε αντιστικτικά.

Στόχος των ποιημάτων είναι να μεταφέρουν τον αναγνώστη σε έναν κόσμο ομορφότερο και γοητευτικότερο, έναν κόσμο φωτισμένο με λεπτές ειδυλλιακές αποχρώσεις και βαθιά και γνήσια συναισθήματα.

Η Πηνελόπη Τσούνη γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και εργάσθηκε ως δικηγόρος και συμβολαιογράφος. Είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Ιωακειμίδη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι "Αντιθέσεις" είναι το πρώτο της ποιητικό έργο.
Παρουσιάζεται η πρώτη ποιητική συλλογή της Πηνελόπης Τσούνη με τίτλο "Αντιθέσεις" Παρουσιάζεται η πρώτη ποιητική συλλογή της Πηνελόπης Τσούνη με τίτλο "Αντιθέσεις" Reviewed by imerisios.gr on 7:58:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.