Ξεκάθαρη θέση υπέρ ΔΗΣΥΜ του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στις εκλογές του ΤΕΕ

Με αφορμή τις εκλογές της Κυριακής στο Τεχνικό Επιμελητήριο το ΠΑΣΟΚ Αχαϊας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι εκλογές του ΤΕΕ διεξάγονται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και τον επιστημονικό κόσμο της. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας αναγνωρίζει αυτή την κρίσιμη στιγμή και παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της στήριξης των ψηφοδελτίων της ΔΗΣΥΜ μιας παράταξης που γεννήθηκε χάρη στη συμπόρευση ιστορικών αλλά και νέων δυνάμεων του ΤΕΕ και στη συνάντησή τους με πλήθος ανθρώπων με φρέσκες ιδέες και οράματα που επιθυμούν ανοικτές πόρτες για να ασχοληθούν με τα κοινά των μηχανικών, πιστεύοντας στην συμμετοχική δημοκρατία.Με την ανανεωτική του πρόταση επιδιώκει την αναβίωση του ΤΕΕ ως πυλώνα στήριξης του τεχνικού κόσμου, του επιστημονικού δυναμικού και της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας. Ένας από τους ιστορικότερους φορείς για το κράτος , ένα φορέας που ιστορικά είχε προοδευτικές ηγεσίες και οι ηγεσίες του είχαν ισχυρή θεσμική παρέμβαση στην κεντρική εξουσία.
Παράλληλα, είναι αναντίρρητη ανάγκη η πολυδιάσπαση του χώρου να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην ανάδειξη μιας προοδευτικής νέας ηγεσίας. Έτσι, ως Ν.Ε  εκτιμούμε πως είναι σημαντικό, με όποιο αποτέλεσμα, η τελική συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων έναντι του ψευδεπίγραφου διπόλου που προσπαθούν να χτίσουν οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ ΔΗΣΥΜ του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στις εκλογές του ΤΕΕ Ξεκάθαρη θέση υπέρ ΔΗΣΥΜ του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στις εκλογές του ΤΕΕ Reviewed by imerisios.gr on 2:46:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.