ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λύθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Καθάριο

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώθηκε, μετά από επιθυμία του ιδίου, η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Καθάριο.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ομάδα: «Στο χρονικό διάστημα το οποίο εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»
Από την πλευρά του ο παίκτης ανέφερε:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας, την Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο της Παναχαϊκής με τους οποίους στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα αισθάνθηκα ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.
Στην Παναχαϊκή βίωσα συνθήκες λειτουργίας ομάδας επιπέδου Α΄ Εθνικής, πράγμα που δεν συναντά κανείς εύκολα ούτε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει σύντομα η Παναχαϊκή εκεί που πραγματικά ανήκει».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λύθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Καθάριο  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λύθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Καθάριο Reviewed by imerisios.gr on 12:55:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.