Παρουσιάζεται στη Πάτρα το βιβλίο του ιστορικού Παναγιώτη Πασπαλιάρη «Περί λύχνων αφάς: Μια σύντομη ιστορία του ελληνορθόδοξου έθνους»

Οι εκδόσεις «Πολύτροπον» παρουσιάζουν το Σάββατο 26/11 στις 12:00μ.μ. το βιβλίο του ιστορικού Παναγιώτη Πασπαλιάρη «Περί λύχνων αφάς: Μια σύντομη ιστορία του ελληνορθόδοξου έθνους».
 Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λιθογραφείον (Μαιζώνος 172Β, Πάτρα). 

Μαζί με τον συγγραφέα, για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κος Σταύρος Ιντζεγιάννης, Συγγραφέας – Λογοτέχνης, ο κος Ελευθέριος Σπετσιέρης, καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης και την παρουσίαση θα συντονίσει ο κος Αλέξανδρος Κογκόλης, Δημοσιογράφος – Πολιτικός Επιστήμων.
«Γιατί πέφτουμε; Πώς θα ανέβουμε; 

Για να απαντήσουμε στα επίκαιρα αυτά ερωτήματα, χρειάζεται να φύγουμε άμεσα από την πατρίδα μας, την σύγχρονη Ελλάδα. Να ταξιδέψουμε μακριά της. Όχι όμως στο χώρο, αλλά στο χρόνο. 

Να γυρίσουμε πίσω, να βάλουμε τα πανιά της επιστήμης, και να ανακαλύψουμε πάλι όσα μας ενώνουν και όσα μας χωρίζουν. 

Τι είναι το ελληνικό μας στοιχείο και τι το ορθόδοξο; Πότε και πώς δομήθηκαν αυτά; 

Πώς δομείται η εξουσία που οδηγεί το λαό μας ανά τους αιώνες; Πώς προκύπτει ο διχασμός; 

Παρουσιάζεται στη Πάτρα το βιβλίο του ιστορικού Παναγιώτη Πασπαλιάρη «Περί λύχνων αφάς: Μια σύντομη ιστορία του ελληνορθόδοξου έθνους» Παρουσιάζεται στη Πάτρα το βιβλίο του ιστορικού Παναγιώτη Πασπαλιάρη «Περί λύχνων αφάς: Μια σύντομη ιστορία του ελληνορθόδοξου έθνους» Reviewed by imerisios.gr on 6:49:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.