Επιστρέφουν οι πατρινοί στα γήπεδα στηρίζοντας τις ειλικρινείς προσπάθειες ανθρώπων της πόλης

Απόδειξη της αγάπης των πατρινών για τον αθλητισμό και τις τοπικές ομάδες ήταν η παρουσία πλήθους φιλάθλων στα γήπεδα της Αγυιάς και της Περιβόλας το Σαββατοκύριακο. 


Στο γήπεδο του Απόλλωνα, το τοπικό ντέρμπι με τον Προμηθέα προσέλκυσε 2.500 φιλάθλους και των δύο ομάδων οι οποίοι χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών και δημιούργησαν μία  όμορφη ατμόσφαιρα. Την Κυριακή, η επιστροφή των κοκκινόμαυρων στην φυσική τους έδρα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για περισσότερους από 5.000 φιλάθλους να βρεθούν στις κερκίδες της Αγυιάς με την εξέλιξη του αγώνα να τους δικαιώνει πλήρως για την επιλογή τους.

Η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα μόνο τυχαία δεν είναι.

Η ειλικρινής προσπάθεια των Διοικήσεων των ομάδων τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, να μετατρέψουν τους αγώνες σε γιορτή για την πόλη φαίνεται να αναγνωρίζεται από το φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Αξιοπρόσεχτη μάλιστα και τις δύο ημέρες ήταν η παρουσία παιδιών και γυναικών στις κερκίδες  αλλά και η πλέον φίλαθλη συμπεριφορά του κόσμου τόσο στο τοπικό ντέρμπι όσο και στο για γερά νεύρα ματς της Κυριακής.

Οι επιτυχίες των ομάδων σίγουρα θα δυναμώσουν  το «κίνημα» επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι οι προσπάθειες των ομάδων χτίζονται πάνω σε γερά θεμέλια με την δυναμική ανθρώπων της πόλης. 

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ

Επιστρέφουν οι πατρινοί στα γήπεδα στηρίζοντας τις ειλικρινείς προσπάθειες ανθρώπων της πόλης Επιστρέφουν οι πατρινοί στα γήπεδα στηρίζοντας τις ειλικρινείς προσπάθειες ανθρώπων της πόλης Reviewed by imerisios.gr on 10:44:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.