Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και συμμετέχει στο «Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα και στρατηγική πολιτική της μέσα από πληθώρα δράσεων και έργων, την ανακούφιση των συμπολιτών μας, την άρση των ανισοτήτων και την καταπολέμηση της φτώχειας που έχουν προκληθεί από την κρίση, στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται από φορέα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συναντήθηκε με την πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Πάτρας Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου, δηλώνοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο «Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» που έχουν κάνει για να συγκεντρώσουν είδη που έχουν ανάγκη οι μαθητές της περιοχής.
«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να παρέχουμε μια ανάσα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη. Σχεδιάζουμε δράσεις, αλλά δε σταματάμε να διεκδικούμε ακόμα περισσότερες. Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και είμαστε στο πλευρό όλων των Συλλόγων, Φορέων, Ενώσεων που δείχνουν την ευαισθησία τους. Καλούμε όλους πολίτες και φορείς να προσφέρουν για τους μαθητές μας, τους πιο αδύναμους κρίκους σε αυτή την κρίση» σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας απευθυνόμενος προς όλους τους πολίτες.
Τα τρόφιμα θα παραδοθούν από την Ένωση Γονέων της Πάτρας στον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου Πατρέων που διαθέτει το μητρώο συμπολιτών μας που αντιμετωπίζει προβλήματα, ο οποίος και θα διανείμει τα τρόφιμα στους γονείς των μαθητών.
«Δυστυχώς στην Πάτρα οι μαθητές στους οποίους παρουσιάζεται πρόβλημα, υπερβαίνουν τους 2.000» συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης.
Ειδικότερα, η Ένωση καλεί τους Συλλόγους Γονέων, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη, να στηρίξουν την πρωτοβουλία, ώστε να συγκεντρώσουν τα παρακάτω είδη για μαθητές του Δήμου που έχουν ανάγκη:
- Γάλα (μακράς διάρκειας)
- Δημητριακά
- Μαρμελάδα
- Μέλι
- Φρυγανιές
- Μπισκότα.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα στις 18 και 21 Νοεμβρίου από 10 το πρωί έως 12 το μεσημέρι και από 6 έως 8 το απόγευμα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο ταμίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Τίμος Πατρινός και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και συμμετέχει στο «Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και συμμετέχει στο «Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 1:47:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.