Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα

Το τελευταίο του επίσημο ταξίδι ως πλανητάρχης σε Ελλάδα και Ευρώπη υλοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα, έχοντας μαζί του ένα πολυάριθμο επιτελείο ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες και τα «φώτα» για να είναι όλα στην εντέλεια. 

Σε αυτό το επιτελείο είναι και ο Pete Souza, ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου για λογαριασμό του προέδρου. 
Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Souza δημοσίευσε εικόνες από το ταξίδι του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. 
Όμως η εικόνα που έγινε viral και φαίνεται να γοήτευσε μεγάλο κοινό στα social media, ώστε να γίνει viral σε χρόνο dt, είναι η φωτογραφία ενός τσολιά στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Pete Souza «παίζει» με τα εφέ που παρέχει το iPhone, συγκρίνοντας το εφέ του βάθους σε σχέση με τη φυσική απεικόνιση, όπως γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και κάνει τον Εύζωνα διάσημο στο γυναικείο κοινό Ευρώπης και Αμερικής. 
Ο τσολιάς που έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την υφήλιο είναι ο Καλαβρυτινός από την Κερασιά Λεχουρίου Καλαβρύτων, Παναγιώτης Σκόνδρας.
Ο Παναγιώτης, βασικό στέλεχος της ομάδας μπάσκετ του Λεχουρίου (φωτό) με την λεβεντιά και το καμάρι που τον διακρίνει μας έκανε περήφανους.Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα Reviewed by imerisios.gr on 11:49:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.