Ιάσονας Φωτήλας: Ο Κωστής Στεφανόπουλος, αποτέλεσε έναν βαθύτατα πολιτικό νου

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου εξέφρασε με μήνυμά του ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας: 

«Με στενοχώρια πληροφορήθηκα ότι έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού, ότι χάσαμε από κοντά μας τον άνθρωπο που δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια από τη θέση του Πρώτου Πολίτη. Τον εξαίρετο άνθρωπο που με ειλικρινή αγάπη και έγνοια για τον τόπο αγκάλιασε τα εθνικά ζητήματα της χώρας.  Τον άνθρωπο που επί σειρά ετών σημάδεψε με τις ιδέες και το έργο του την πολιτική ζωή της. Τον Έλληνα που δίδαξε με το ήθος και το έργο του. Που τιμήθηκε από την Πολιτεία και τίμησε την Πατρίδα μας. 
Ο Κωστής Στεφανόπουλος, αποτέλεσε έναν βαθύτατα πολιτικό νου. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύψωσε υπερήφανο λόγο, προχωρώντας σε δημόσιες παρεμβάσεις σεβόμενος πάντα το Σύνταγμα. Άμεσος και προσιτός, έντιμος και λιτός, μαχητικός μα και εξαιρετικά δημοφιλής, ως αποτέλεσμα της σοβαρής και διακριτικής άσκησης των καθηκόντων του, αποτέλεσε ως πολιτικός ηγέτης με τη χαρισματική του προσωπικότητα, έξοχο ιστορικό μέγεθος. 
Η ζωή του μάθημα για όλους μας. 
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Ιάσονας Φωτήλας: Ο Κωστής Στεφανόπουλος, αποτέλεσε έναν βαθύτατα πολιτικό νου Ιάσονας Φωτήλας:  Ο Κωστής Στεφανόπουλος, αποτέλεσε έναν βαθύτατα πολιτικό νου Reviewed by imerisios.gr on 2:44:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.