Σήμερα στην Αθήνα η εξόδιος Ακολουθία του Κωστή Στεφανόπουλου - Αύριο, η σειρά της Πάτρας για τον αποχαιρετισµό


12:00 μμ: Με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.
Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, έως και αύριο, ημέρα της κηδείας του, θα τηρηθεί δημόσιο πένθος και οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων θα κυματίζουν μεσίστιες.


10:00 πμ: Σήμερα Τρίτη στις 14.00, θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανοπούλου, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού. 

Στην τελετή πρόκειται να παρευρεθεί  σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας ενώ ήδη στον δρόμο για την Αθήνα βρίσκονται πολλοί πατρινοί προκειμένου να πουν τον τελευταίο αντίο στον αγαπημένο Πρόεδρο και συμπολίτη τους.
Κατά την εξόδιο ακολουθία, από τις 14:10-14:20, θα ριφθούν από το πυροβολείο του λόφου του Λυκαβηττού, είκοσι ένας τιμητικοί κανονιοβολισμοί.
Επίσης από την Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώθηκε πως σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, θα ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. (Είσοδος από Βασ. Γεωργίου Β'2. Ώρες προσελεύσεως: 10.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00.)
Αύριο, Τετάρτη, πρόκειται να γίνει η ταφή του Κωστή Στεφανόπουλου στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο στην Πάτρα στη μία το μεσημέρι ενώ από τις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας η σορός του θα βρίσκεται στο εκκλησάκι των Αγγέλων. Μετά την ταφή η οικογένεια θα δεχτεί συγγενείς στο σπίτι της στο Ρίο. 

Σήμερα στην Αθήνα η εξόδιος Ακολουθία του Κωστή Στεφανόπουλου - Αύριο, η σειρά της Πάτρας για τον αποχαιρετισµό Σήμερα στην Αθήνα η εξόδιος Ακολουθία του Κωστή Στεφανόπουλου - Αύριο, η σειρά της Πάτρας για τον αποχαιρετισµό Reviewed by imerisios.gr on 9:58:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.