«Ρομέος κε Ιουλιέτα»:Η κωμωδία που τόσο αγαπήθηκε, συνεχίζεται στο Λιθογραφείον!

Ο πρώτος κύκλος των 12 προγραμματισμένων παραστάσεων ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού σχεδόν όλες οι παραστάσεις ήταν sold out, ενώ ενθουσιώδη ήταν τόσο τα σχόλια του κοινού, όσο και οι κριτικές.


Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, το Θέατρο Λιθογραφείον προγραμμάτισε και δεύτερο κύκλο 8 παραστάσεων, που θα πραγματοποιηθούν από Πέμπτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. 

Η κωμωδία του Μποστ, Ρομέος κε Ιουλιέτα, θα παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 9:30 μμ και Κυριακή στις 8μμ, για 8 ακόμα παραστάσεις, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016


Η Μαρία Καλλιαμβάκου, ο Σπύρος Κανελλάκης, ο Ευάγγελος Μιχάλης, η Τζούλια Ροδοπούλου και ο Ηρακλής Τζαβέλλας, με την καθοδήγηση της Μαίρης Σιδηρά, μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο του Μποστ.

Η σπαρακτικά ρομαντική κωμωδία του Μποστ Ρωμαίος & Ιουλιέτα,  αποτελεί την πρώτη παραγωγή του θεάτρου Λιθογραφείον για την περίοδο 2016 – 2017, μετά από μια πολύμηνη προετοιμασία.

Ο Μποστ, όπως και ο Ρωμαίος του, επιμένει να επιστρέφει από την εξορία, στην οποία η πνευματικά άνυδρη εποχή μας τον σπρώχνει, και, με βιτριολικό χιούμορ, ρομαντική αθωότητα και αυθεντική του λαϊκότητα, καταφέρνει να ενώνει διαρκώς τα νήματα της ψυχής μας.
Ταυτόχρονα, φωταγωγεί κάθε κοινωνική και γλωσσική υποκρισία, κάθε μικροαστική απάθεια.
Και, σαν μικροπαίδι, απορεί, θυμώνει, πεισμώνει, γελά και ελπίζει! 

Σκηνοθεσία: Μαίρη Σιδηρά 

Με τους: Μαρία Καλλιαμβάκου, Σπύρο Κανελλάκη, Ευάγγελο Μιχάλη, Τζούλια Ροδοπούλου και Ηρακλή Τζαβέλα

Μαζί τους, στο πιάνο, ο Ηλίας Γομάτος 
Σκηνικά: Μαρία Αλανιάδη
Κοστούμια: Θεοδώρα Τσούλου 
Μουσική: Ηλίας Γομάτος 

«Ρομέος κε Ιουλιέτα»:Η κωμωδία που τόσο αγαπήθηκε, συνεχίζεται στο Λιθογραφείον! «Ρομέος κε Ιουλιέτα»:Η κωμωδία που τόσο αγαπήθηκε, συνεχίζεται στο Λιθογραφείον! Reviewed by imerisios.gr on 11:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.