Απόλλων Πάτρας: «Εγκληματική ενέργεια» η πυρκαγιά για την κεραία – Κάτω από τα όρια η ακτινοβολία που εκπέμπει

Ανακοίνωση για την πυρκαγιά που ξέσπασε τα  χαράματα της 7ης Νοεμβρίου 2016 στο γήπεδο του Απόλλωνα, εξέδωσε η Διοίκηση του Συλλόγου.
Όπως αναφέρεται η εκδήλωσή της, που όπως φαίνεται ήταν αποτέλεσμα εμπρηστική ενέργειας, συνδέεται με το ζήτημα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο.

Ο Σύλλογος χαρακτηρίζει την κατάσταση πλέον «εξαιρετικά επικίνδυνη», και για το λόγο αυτό μέσω ανακοίνωσης επιθυμεί πληροφορήσει το κοινό για τα εξής:

- Η σύμβαση για την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας έχει υπογραφεί το Μάιο του έτους 2011.
- Η κεραία έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες άδειες από κάθε αρμόδια αρχή.
- Πριν ακόμη την υπογραφή της σύμβασης αλλά και έως σήμερα, αποκλειστικό μέλημα του Συλλόγου ήταν πάντοτε η λειτουργία της κεραίας να είναι καθ’ όλα νόμιμη και να μην δημιουργεί κανένα απολύτως κίνδυνο. Τα διοικητικά συμβούλια του Απόλλωνα έχουν μεριμνήσει ώστε να εγκατασταθεί σε κατάλληλο σημείο της στέγης του γηπέδου, πιστοποιημένος από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, μετρητής της ενεργούς έντασης του ηλεκτρικού πεδίου, ο οποίος κάνει συνεχείς μετρήσεις. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων, ανά 6 λεπτά της ώρας, αναρτώνται σε ιστοσελίδα, προσβάσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο, αποδεικνύουν δε ότι τα αποτελέσματα είναι σχεδόν μηδενικά και σε κάθε περίπτωση πολύ κατώτερα από τα επιτρεπόμενα όρια.
- Το Δ.Σ του Συλλόγου έχει προγραμματίσει ανοιχτή για το κοινό ημερίδα σχετικά με τη λειτουργία της κεραίας, στην οποία θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες.
- Τυχόν διαφωνίες προς τη νόμιμη λειτουργία της κεραίας μεμονωμένων προσώπων ή φορέων στερούνται κάθε πραγματικής αιτιολόγησης και επιστημονικής τεκμηρίωσης.
- Το περιεχόμενο επιστολών και δημοσιευμάτων ορισμένων πρώην είτε νυν συμβούλων του Απόλλωνα είναι αποσπασματικό και ανακριβές, με μοναδικό γνώμονα την «αντιπολιτευτική» τους διάθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ της όψιμης αλλαγής στάσης των διαφωνούντων, το μόνο που έχει μεσολαβήσει είναι το αποτέλεσμα των εκλογών του σωματείου.
- Είναι λυπηρό όσο και αληθές ότι τέτοιες ενέργειες προσώπων και φορέων "οπλίζουν" τα χέρια των εμπρηστών του γηπέδου και όσων διακίνησαν και διακινούν ανώνυμα φυλλάδια με εξυβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο.
- Το προανακριτικό έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σε συνεργασία με τις Αρχές το σωματείο θα πράξει τα απαιτούμενα προκειμένου να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί σε βάρος του Απόλλωνα εγκληματικής ενέργειας.
- Στη δημόσια κρίση ανήκουν οι υποκινητές και απολογητές αυτών των εγκληματικών ενεργειών.  


Απόλλων Πάτρας: «Εγκληματική ενέργεια» η πυρκαγιά για την κεραία – Κάτω από τα όρια η ακτινοβολία που εκπέμπει Απόλλων Πάτρας: «Εγκληματική ενέργεια» η πυρκαγιά για την κεραία – Κάτω από τα όρια η ακτινοβολία που εκπέμπει Reviewed by imerisios.gr on 3:55:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.