Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ακόμα μία φορά οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής

Αντιπροσωπεία των «κοκκινόμαυρων» επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών μοιράζοντας δώρα και αναμνηστικά της Παναχαϊκής στα παιδιά που νοσηλεύονται τις Χριστουγεννιάτικες μέρες εκεί.


Το Διοικητικό και Ιατρικό προσωπικό του Νοσηλευτικού  Ιδρύματος υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη τους ανθρώπους της Παναχαϊκής τους οποίους ευχαρίστησε για την επίσκεψη.

Στην αποστολή αγάπης της Παναχαϊκής συμμετείχαν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Τάκης Κυριακόπουλος, το Διοικητικό Στέλεχος της Συμμαχίας Ασπασία Αθανασίου και οι ποδοσφαιριστές Διονύσης Μακρυδημήτρης, Λυμπέρης Στεργίδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Γκίνο, Χρήστος Ελευθεριάδης, Νίκος Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Τσαφταρίδης και Θύμιος Αργυρόπουλος.  

Οι λιλιπούτιοι φίλοι της Παναχαϊκής άφησαν στην άκρη την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν αυτές τις μέρες και πέρασαν μερικές στιγμές χαράς δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες με τους οποίους φωτογραφήθηκαν παίρνοντας δώρα και αυτόγραφα.
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ακόμα μία φορά οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ακόμα μία φορά οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής Reviewed by imerisios.gr on 9:29:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.