Παρατείνεται η λειτουργία του περιπτέρου με τα επίσημα αναμνηστικά της Παναχαϊκής


Λόγο της αυξημένης προσέλευσης των φίλων της Παναχαϊκής, παρατείνεται η λειτουργία του περιπτέρου με τα επίσημα αναμνηστικά προϊόντα της ομάδας στην πλατεία Γεωργίου.


Το περίπτερο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τα Χριστούγεννα κάθε μέρα από τις 17.30 το απόγευμα έως τις 21.30 το βράδυ.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία ευχαριστεί το Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του περιπτέρου, το οποίο συγκεντρώνει καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες οι οποίοι σπεύδουν από την πρώτη στιγμή για να αγοράσουν αναμνηστικά της αγαπημένης τους ομάδας.

Η πρώτη σειρά προϊόντων περιλαμβάνει t-shirt και φούτερ σε όλα τα μεγέθη ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, κασκόλ, καπελάκια και σκούφους σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και φυσικά τις αυθεντικές φανέλες της ομάδας, τόσο την κλασική «ριγωτή» όσο και την κόκκινη!

Αξίζει να τονιστεί για μια ακόμα φορά ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των επίσημων αναμνηστικών της Παναχαϊκής θα διατεθούν με σκοπό την ενίσχυση ιδρυμάτων της πόλης όπως είναι η «Κιβωτός της Αγάπης» και η «Μέριμνα»!
Παρατείνεται η λειτουργία του περιπτέρου με τα επίσημα αναμνηστικά της Παναχαϊκής Παρατείνεται η λειτουργία του περιπτέρου με τα επίσημα αναμνηστικά της Παναχαϊκής Reviewed by imerisios.gr on 1:25:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.